Off White Blog
Kujunevad tähed - katte all olev arhitektuur, BDO, Studio Jencquel

Kujunevad tähed - katte all olev arhitektuur, BDO, Studio Jencquel

November 24, 2020

Tõusvate disainilahenduste tähtede teises osas vaatleme kolme disaini- ja arhitektuuriettevõtet, kes on pälvinud tunnustust tähelepanuväärse, pilkupüüdva ruumilise loomingu poolest. Vaatleme Under Cover Architecture, BDO, Studio Jencqueli taga olevaid disainereid

Luke ja Estelle Chandresinghe

LUKE JA ESTELLE CHANDRESINGHE
Firma: Varjatud arhitektuur
Firma: London, Suurbritannia ja Provence, Prantsusmaa


Arvestades Londonis asuvat arhitektide ja disainerite praktikat, asutasid Luke ja Estelle Chandresinghe 2012. aastal kattearhitektuuri. Paljude varasemate saavutuste hulgas oli Underi direktor Luke Chandresinghe veetnud kaks aastat Jaapanis, sukeldudes täielikult Koh Kitayama kõrval töötavasse disainimaailma. samal ajal töötas Estelle tekstiilidisaini alal ja elas mitu aastat New Yorgis, edendades selliseid tipptasemel moeloojaid nagu Marithé + François Girbaud ja Comme des Garcons. Luke osaleb aktiivselt Undercoveri projektide arhitektuuris, kujundamises ja juhtimises, samal ajal kui Estelle juhib kunstisuunda, komponeerides ja ergutades ideid, andes projektidele inspiratsiooni, ambitsiooni, mängulisust. Oleme pühendunud tipptasemele, uuendusmeelsusele, detailidele tähelepanu pööramisele ja strateegilisele mõtlemisele . Meie projektid on meie meeskonna hooliva, loomingulise ja pühendunud olemuse ning klientidele pakutavate põhjalike teadmiste tulemus. ning lisades rikkalikkuse ja kihilisuse ruumidele, mis muudavad Undercoveri projektid ainulaadseks.

KÕRGEPROJEKT
Mornington Terrassi lühitutvustus: Mornington Terrance'i jaoks restaureerisid Luke ja Estelle Chandresinghe 19. sajandil loetletud perioodi maja sümpaatiliselt oma endisesse hiilgusesse, tuues esile ja väljendades kogu oma perioodi võlu, muutes maja täielikult funktsionaalseks koduks, mis sobib kaasaegseks pereeluks.

Söögikoht Mornington Terrace'is, Londonis


Maja arvukad eksperimentaalsed tisleritööd, inventar, valgustus, sanitaartehnikatooted, klaasid ja mööbel on konstrueeritud ja ehitatud eranditult ettevõtte Undercover Architecture ja partnerite käsitööliste, skulptorite ja valmistajate poolt. Kodu sisekujunduse jaoks kasutasid Luke ja Estelle Chandresinghe julget värvi, et vihmastel Londoni päevadel majja pisut heledust tuua ning toonasesse sooja toodi halli varjundi abil, mis pehmendas siseruumides valgust.

Elutuba Mornington Terrace'is, Londonis

Oleme pühendunud tipptasemele, uuenduslikkusele, detailidele tähelepanu pööramisele ja strateegilisele mõtlemisele. Meie projektid on meie meeskonna hooliva, loomingulise ja pühendunud olemuse ning klientidele pakutavate põhjalike teadmiste tulemus.


Me oleme pühendunud tipptasemele,
innovatsioon, tähelepanu detailidele ja strateegiline
mõtlemine. Meie projektid on projekti tulemus
hooliv, loov ja pühendunud loomus
meie meeskond ja meie eritellimusel
põhjalikke teadmisi, mida pakutakse meie
kliendid.

Robert Cheng

ROBERT CHENG
Firma: Brewini disainibüroo (BDO)
Firma: Singapur ja Hong Kong

Robert Cheng on arhitekt, sisekujundaja ja Brewini disainibüroo (BDO) asutaja. Cheng veetis oma kujunemisperioodid Tsao & Mckown Arhitektides New Yorgis arhitekt Calvin Tsao õpipoisina ning liitus hiljem Atelier Jean Nouveliga Pariisis, enne kui asutas 2011. aastal Singapuris Brewini disainibüroo. Tal on laialdased kogemused erinevates programmides ja tüpoloogiad, läheneb Cheng oma luksuslike elamute sisekujunduse ja ehituse portfellile käsitööle orienteeritud positsioonilt. Võttes oma arusaamise ehituse tektoonikast ja materjalide eripäradest otse oma protsessis, töötas Cheng välja "asjade valmistamisega" tihedalt seotud arhitektuuri kujunduspõhimõtte, tagades oma töös aluse kontseptuaalsele kujundusdiskursusele ja protseduurile. BDO töö valiti 2016. aastal Singapuris presidendi disainiauhinnale.

KÕRGEPROJEKT
Lühike ülevaade Angullia Park Residence Singapurist: TwentyOne Angullia pargis asuv Hiina Sonangol Landi kõrghoone elamuehitus asub Singapuri ühes tihedaimas ja silmatorkavaimas äritee ristumiskohas - Orchard Boulevard ja Scotts Road.

Angullia pargi residents

Hoones on 70-protsendiline kardinapuude katvus - funktsioon, mis on võõras ja uus kui Singapuri elamuturu tüpoloogia. Brewini disainibüroo töötas kompleksi eramajas - 3348 ruutjalga nelja magamistoaga kahekorruselise kahekorruselise kahekorruselise majaga neljandal korrusel -, et luua ajatu kujundus, mis oleks ühendatud elukvaliteedi tõstmiseks läbimõeldud detailidega. ja hoone alahinnatud elegants.

Pööningukorter Angullia Park Residence'is

Inspireerituna Orchard Boulevardit ja Scotts Roadi sirutavate kaunite suurte Angsana puude varikatuste maastikust, kasutas Brewini disainibüroo varikatuste ja Verde Alpi marmori kui kolmepoolse vaate täiendamiseks interjööri paletti, mis koosnes mitmesugustest rohelistest toonidest. paljude eritellimusel disainitud mööblitükkide jaoks.

Algusest peale suhe
vahel arhitektuur, interjöörid, mööbel
ja tootedisain on olnud edasiviiv jõud
jõud meie stuudiosse. Sõltumata ulatusest või
tüpoloogia, mille suhtes oleme oma DNA-le truuks jäänud,
rakendades rangeid uuringuid ja
kohandatud ruumide loomise metoodika
protsesside, funktsiooni ja
valmimine üliluksuses elamurajoonis,
külalislahkus ja korporatiivsed projektid ja tahe
jätkake selle lähenemisviisi väljatöötamist ja
tööviis, tõlkida esteetika
meie elatustöödest erinevatele ja
suuremad tüpoloogiad.

Maximilian Jencquel

MAXIMILIAN JENCQUEL
Firma: Studio Jencquel
Firma: Bali, Indoneesia

Venezuelas sündinud ning USA-s ja Prantsusmaal õppinud Maximilian Jencquel kolis Indoneesiasse ja asutas 2011. aastal Balil Studio Jencqueli. Olles töötanud disainerite Andrée Putmani ja Christian Liaigre heaks enne oma ateljee loomist, ühendab Maximilian Jencquel väsimatut käsitööoskust ja armastus lugudekeskse ja sisuka kujunduse vastu ning tema kirg troopilise rahvakeelse arhitektuuri vastu. Jencqueli praegused elamu- ja külalislahkuse projektid Bali ümbruses näitavad disainerite sügavalt isiklikku lähenemist ja seost loomisprotsessi iga etapiga. Kasutades kohanemisvõimelisi ja jätkusuutlikke disainilahendusi, püüavad Jencquel ja tema meeskond tuua kultuurilisi aspekte ja tähenduslikke nüansse ning luua emotsionaalseid seoseid materjalide ja füüsiliste struktuuridega.

KÕRGEPROJEKT
Lühidalt Umah Hati jaoks: Stuudio Jencqueli Umah Hati kehastab Jencqueli põhimõtteid, mis võimaldavad maksimaalselt ära kasutada iga projekti seadet ja konteksti, kavandades privaatset villa, mis sulandub ümbritsevasse keskkonda.

Rumah Hati elukoht Ubudis, Balil

Selle tulemusel saadud villakujundus annab ajatu segu bali rahvakeelsusest ja modernsusest, ühendades ida ja lääne. Jencquel kujundas L-kujulised villa ruumid võimalikult loodusele avatudks, ankurdades eluruumi süles oleva basseini ümber, mis osutab lopsaka Ayungi jõe kuru poole.

Kasutades kvaliteetseid, kohalikke materjale ja viimistletud viimistlust, hägustab Umah Hati piiri välis- ja siseruumide vahel, andes rahulikkuse maja südamest ümbrusele. Kui olete sellest ilma jäänud, lugege 1. osa kohta.

Seotud Artiklid